Certificaten

Niwo

De Eurovergunning is de ondernemersvergunning voor transportbedrijven. Bedrijven die actief zijn in het beroepsgoederenvervoer over de weg, moeten in bezit zijn van de Eurovergunning. Beroepsgoederenvervoer is het tegen betaling vervoeren van goederen in opdracht van derden.
De vergunningplicht geldt voor nationaal en internationaal vervoer met voertuigen met een laadvermogen van meer dan 500 kg. Niet alleen vrachtauto’s, maar ook bestelauto’s zijn vanwege hun laadvermogen in veel gevallen vergunning plichtig.
 
CBK bezit deze vergunning
 
 Kijk voor meer informatie op www.niwo.nl

MLV

Een aantal van onze chauffeurs behaalden het certificaat ‘Medewerker Luchtvracht” waardoor ons bedrijf voldoet aan de criteria van Known Consignor. 
De erkenning Bekende Afzender of Known Consignor toont aan dat een bedrijf een veilige afzender is en geen verdachte luchtvrachtpakketjes verstuurt en/of vervoert. 
Zij vervoeren vrachten met bestemming Europese Luchthavens en garanderen dat de vracht volgens de vereiste voorwaarden verpakt en vervoerd wordt. Hierdoor kunnen goederen sneller op hun buitenlandse bestemming zijn.

ADR

60% van onze vrachtwagenchauffeurs behaalden het certificaat ADR voor het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Onze vrachtwagens zijn uitgerust volgens de vereiste ADR voorschriften.

CODE 95

Wij zorgen ervoor dat al onze C/CE chauffeurs in bezit zijn van Code 95.

Paychecked

PayChecked in Transport is een keurmerk waarmee transportondernemers aantonen dat zij hun werknemers betalen zoals is afgesproken in de cao en dat hun personeels- en loonadministratie op orde is.